Skip to Content

Vertex Systems Oy

Suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisut teollisuudelle

"Oikea tieto. Oikeassa paikassa. Oikeaan aikaan."


Autamme teollisesti toimivia yrityksiä ja niiden suunnittelukumppaneita parantamaan
tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan sekä kehittämään kilpailuetuaan
toimialan parhaimmalle tasolle.

Teemme tämän tehostamalla oleellisesti suunnittelua ja suunnitteluprosessia
ja tuomalla sekä uuden että olemassa olevan tiedon oikeaan aikaan
sinne missä sitä kulloinkin tarvitaan.

Näin autamme asiakastamme kehittämään omia tuotteitaan
ja parantamaan toimitusketjuaan kilpailijoitaan paremmiksi.


Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Ohjelmistot teollisuudelle - 40 vuoden kokemuksella

Vertex Systems on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle.

Vertex -suunnitteluohjelmistot sujuvoittavat teollisesti valmistettavien tuotteiden suunnittelua. Tiedonhallintaratkaisumme tehostavat tuotteisiin liittyvän tiedon hyödyntämistä ja tuovat uuden ja olemassa olevan tuotetiedon oikeaan aikaan sinne missä sitä kulloinkin tarvitaan.

Vertexin vahvuus on rakentunut oman tuotekehityksen huippuosaajien kykyyn yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

18 000 käyttäjää, 38 maassa.

Asiakkaitamme ovat metalliteollisuuden kone- ja laitevalmistajat, teollinen rakentaminen, kalusteiden valmistajat, laitostoimittajat, prosessiteollisuus sekä näitä palvelevat suunnittelutoimistot.

Kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme käyttävät ohjelmistojamme niin yritysten sisäisissä työryhmissä kuin laajoissa yritysverkostoissakin.

 


Reijo Havonen
toimitusjohtaja

 

Vertex - Oikea tieto. Oikeassa paikassa. Oikeaan aikaan.

Mitä jos voisit yrityksesi tuoteprosessissa luottaa siihen, että oikea tieto on oikeassa paikassa oikeaan aikaan? Haluamme olla tukenasi liiketoimintasi kehittämisessä. Ohjelmistomme avulla nopeutat suunnittelua ja tehostat tiedonhallintaa.

Olemme suomalainen, sopivan kokoinen ja asiakkaitamme lähellä oleva kumppani ratkaisujen rakentajana.

Ryhdy kumppaniksemme.

Me haluamme että menestyt.

 


Timo Tulisalmi
kehitysjohtaja

 

 

Lähes 100 asiantuntijaa käytettävissäsi

Menestyksemme perustuu vahvaan, valittujen asiakastoimialojen tuntemukseen sekä innovatiiviseen omien huippuosaajien hallitsemaan tuotekehitykseen yhteensä lähes 100 asiantuntijan voimin.

Kehitämme huippuluokan ratkaisuja, asiakasta kuunnellen. Tunnemme asiakkaamme ja heidän toimialansa. Elämme asiakkaan lähellä ja olemme uteliaita.

Meidän asiakkaanamme voit todella vaikuttaa hankkimiisi ohjelmistoihin. Sinun sanallasi on painoarvoa. Tehdään ja luodaan yhdessä innovatiivisimmat työkalut liiketoimintasi tarpeisiin.