Skip to Content

Vertex Luotsi - nyt myös etäyhteydellä

Vertex Luotsi auttaa ratkaisemaan isompia ja pienempiä esiin tulleita kehityskohteita ja kaivaa esiin piileviä tarpeita. Hän hakee kanssanne parasta ja tehokkainta ratkaisua yrityksen suunnittelutyön kannalta.

Tutustu Vertex Luotsi -palveluun, jota voit hyödyntää myös etäyhteyden avulla.
 


Vertex-luotsi tuntee asiakkaiden toimialaa monelta kantilta. Hänellä on näkemystä ja käytännön kokemusta siitä miten Vertexin suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja kannattaa käyttää.  Hän on ollut luotsaamassa menestyksekkäitä järjestelmien ylösajo- ja integrointiprojekteja. Ennen kaikkea Vertex-luotsi välittää Sinusta ja keskittyy yhdessä kanssanne olennaiseen – töihin, joilla saadaan paras hyöty prosessienne tehostamisessa.

Tehokkaimmillaan Vertex-luotsi työskentelee asiakkaan kanssa, asiakkaan tiloissa muutaman työpäivän. Työ voidaan tehdä myös joko kokonaan tai osittain etäyhteyden avulla.

Luotsin avulla voit ratkaista isompia ja pienempiä kehityskohteita. Riittää, että olet avoimesti mukana. Vertex-luotsin työ yrityksesi hyväksi etenee seuraavasti:

 • Selvitetään nykytila ja jo aikaisemmin esiin tulleita aiheita
 • Kaivetaan esiin piileviä tarpeita
 • Tehdään suunnitelma
 • Ryhdytään hommiin!

 

Vertex-luotsi auttaa asiakkaan arjessa
 

Teollinen rakentaminen

Vertex-luotsin TOP 5-kehityskohteita BD- ja DS- ohjelmistojen käytössä ovat olleet mm:

 • Korkeustasojen käyttöönotto ja koulutus
  → virheet pois
 • Seinäkirjaston ja detaljien tarkentaminen
  nopeutta suunnitteluun
 • Piirustusten layoutien, viivaleveyksien, tasojen, ym. harmonisointi
  laadukkuutta
 • Materiaaliraportoinnin toteutus ja ERP-integraatio
  ikävän käsityön vähentäminen
 • Uusimpien ohjelmistoversioiden ominaisuuksien käyttöönotto ja koulutus
  tehokäyttöä
   

"Tärkeintä meille oli työympäristön ymmärtäminen ja kehittäminen, poistaa mahdollisimman paljon käsityötä ja sillä tavalla nopeuttaa suunnitteluprosessia huomattavasti. Tämä sujui oikein kätevästi Luotsipalvelun avulla meidän omissa tiloissamme. Ammattitaitoisen kouluttajan avulla saimme lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi ja sen lisäksi saimme osaamista miten voimme itse muokata työympäristöä yhä paremmaksi."
Tiia Hautala, Rakennussuunnittelija Oy Simons Element Ab

Simons Element tarjoaa laadukkaita koteja, puuelementtejä ja ratkaisuja sekä omakotitalorakentajille että ammattirakentajille.

"Vertexin luotsipalvelun avulla pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveisiin rakennusten rakenteiden suhteen. Opimme hyödyntämään Vertex Rakennesuunnittelu-ohjelmiston toimintoja ja muokkaamaan niitä asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Tavoitteemme luotsipäiville oli elementoinnin valmiusasteen nosto niin suureksi kuin mahdollista. Pääsimme tavoitteisiin; nyt yrityksellämme on osaamista luoda ja räätälöidä rakennetyökaluja tarpeita vastaavaksi ja halutut osat saadaan rakenteille automatiikalla, mikä vähentää rakenteiden käsin muokkaamista ja nopeuttaa mallintamista."
Heikki Aittakumpu, Rakennussuunnittelu Aittakumpu Oy

Rakennussuunnittelu Aittakumpu on vuonna 2014 perustettu kuusamolainen insinööritoimisto.

 

"Olen tyytyväinen Vertex-luotsipalveluun. Arvostan suuresti sitä, että kehittämisideoita käydään yhdessä läpi kasvotusten: asiakas saa kertoa toiveitaan ja asiantuntija tietää ohjelman mahdollisuudet, jolloin yhteistyötä tehden päästään parhaaseen mahdolliseen toteutettavissa olevaan lopputulokseen. Palaute on välitöntä, ja ratkaisut tulevat testatuiksi asiakkaan omassa toimintaympäristössä."
Markku Kinnunen, Tuotesuunnittelija, Parmaco Production Oy
Parmaco lainaa asiakkailleen heidän tarpeitaan vastaavia laadukkaita ja muunneltavia rakennuksia.  "Luotsipalvelu toimi tarkoituksen mukaisesti. Palvelu vastasi täysin tarpeisiimme uuden ohjelmaversion käyttöönotossa, se oli asiakaslähtöistä ja tehokasta. Toimintatapa, jossa asiat tehdään yhdessä kouluttajan kanssa, avaa myös ohjelman maailmaa hieman pintaa syvemmältä. Kouluttaja vastasi innolla haasteisiimme ja selvitti mahdollisuudet kuhunkin toiveeseemme. Saimme luotua ympäristön palvelemaan tehokkaasti suunnitteluamme ja myös tuotantomme tarpeita." 
Juha Parviainen, Suunnittelupäällikkö, Muurametalot Oy
Muurametalot Oy on valmiskoteihin ja moduulirakentamiseen erikoistunut talotehdas.

Koneenrakennus

Voit hyödyntää Vertex-luotsia monenlaisissa G4 ja Flow -ohjelmistojen kehityskohteissa:

 • uusimpien ohjelmistoversioiden ominaisuuksien käyttöönotto ja koulutus
  ohjelmisto tehokäyttöön
 • piirustusten layoutien, viivaleveyksien ja tasojen harmonisointi
  laatua lopputulokseen
 • tiedonhallinnan kehittäminen, esimerkkinä osaluettelointi
  aikaa vievä käsityö vähemmäksi
 • suunnittelutyön ja muutosten läpiviennin nopeuttaminen erilaisilla mallinnus- ja piirtämistekniikoilla
  läpimenoajat lyhemmiksi
 • suunnitelma ja ohjeistus tuotteen elinkaaren parempaan hallintaan
  → virheet ja etsintätyö minimiin
   

"Vertex Luotsi- palvelun ansiosta saimme suunnittelu-
järjestelmämme vastaamaan nykyisiä IT-järjestelmiämme ja poistettua käytöstä vanhojen järjestelmien vaatimia räätälöintejä.  Vertexin asiantuntijan avulla saimme monia uusia toimintatapoja, jotka tehostavat  suunnittelutoimintaamme entisestään."
Jussi Mattila, Upcast Oy

Upcast Oy on johtava kuparilangan ja –putken valulinjojen toimittaja.

Tilaa nyt Vertex-luotsi tehostamaan toimintaasi!

Saat Vertex-luotsin asiantuntijapanoksen käyttöösi esimerkiksi kolmeksi päiväksi hintaan 2.800 EUR, viideksi päiväksi hintaan 3.900 EUR. Voit varata Vertex-luotsin käyttöösi myös yhdessä sovituksi ajanjaksoksi. Työn lisäksi veloitamme matkakustannukset ja päivärahat. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Ota yhteyttä Vertex-myyntiin