Suunnittelukilpailu opiskelijoille 2017

Vertex Systems järjestää myös vuonna 2017 tekniikan opiskelijoille tarkoitetun suunnittelukilpailun. Kilpailuun osallistuvissa töissä on käytettävä Vertex – ohjelmiston opiskelijaversiota.

Voit voittaa 3000 €
Kilpailussa jaetaan palkintoina Vertex Stipendejä, 3000 € pääpalkinto ja sen lisäksi viisi 500 € palkintoa. Kilpailutyöt arvioidaan lokakuussa  ja palkinnot jaetaan marraskuussa 2017.

Kilpailutehtävä
Tehtävänä on suunnitella uusi tuote, rakentaa Vertex -ohjelmistoa käyttäen sen 3D-malli. Uusi tuote voi olla esimerkiksi kone tai laite, talo tai jokin muu rakennus, kaluste tai kalustekokonaisuus, tms. Voit myös tuottaa mallista siihen liittyviä valmistuspiirustuksia, havainnekuvia ja muita mahdollisia dokumentteja.

Kilpailutöiden palautus
Valmiit kilpailutyöt tulee toimittaa viimeistään 29. syyskuuta 2017 lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen opiskelijalisenssi@vertex.fi

  • omat yhteystiedot
  • oppilaitoksen tiedot
  • lyhyt kuvaus uudesta tuotteesta
  • tuotteeseen liittyvä Vertex-malli ja/tai pakattu Vertex projekti
  • mallista mahdollisesti tuotetut piirustukset ja muut dokumentit


Merkitse sähköpostin aiheeksi "Vertex Suunnittelukilpailu opiskelijoille 2017".

Vertex Systems Oy saa käyttöoikeuden toimitettujen kilpailutöiden materiaalille omaan markkinointikäyttöönsä. Tekijänoikeudet kilpailutyöhön säilyvät niiden tekijällä.

Lataa Vertex-ohjelmiston opiskelijaversio tästä

Osallistu kilpailuun - voit olla yksi stipendin saajista!

Lisätiedot:
Markkinointipäällikkö Kai Ojalammi
p. 040-536 1780
email: kai.ojalammi@vertex.fi