Skip to Content

Vertex

Teollisen rakentamisen ohjelmistoratkaisut

Pientalot

Liike- ja toimitilat

Hirsitalot

Puukerrostalot

Puurakenteet

 
 

Pientalot

Asiakaskohtainen talo, oikealla sisällöllä, oikeaan aikaan.

 


 

Suunnittele vain kerran - hyödynnä useasti. Tietoa hukkaavat tiedostomuunnokset eri järjestelmien välillä ovat historiaa. Suunnittelutieto on tallessa ja kaikkien käytettävissä 24/7.

Saat myynti- ja markkinointimateriaalin vaivattomasti suunnittelutyön ohessa. Esittele asiakkaillesi heidän tuleva kotinsa tuotemallista tuotetuilla havainnekuvilla.

Vertex ohjaa käyttäjää toimimaan oikein ja järjestelmällisesti. Rutiinit on automatisoitu ja prosessin jokaisessa vaiheessa vastuuhenkilö tietää tehtävänsä.

Vertex hoitaa puolestasi muutoksen hallinnan sekä tarkan tarjous- ja määrälaskennan. Suunnitteluun kertyvä tietomalli kaventaa myynnin ja suunnittelun välistä kuilua. Projekti on kokonaisvaltaisesti hallittu. 

 

 

   

 

"Vertex DesignStreamin avulla myyjän yhteistyö tehtaan kanssa helpottuu. Olemassa olevia suunnitelmia hyödynnetään, ja on helppo välittää asiakkaalle suoraan DWG-kuvat ja sähköiset dokumentit. Ennen kuvat jouduttiin kysymään erikseen tehtaalta.
Myynnin ja asiakkaan kannalta hyvä on 3D PDF. Se kertoo tavalliselle ihmiselle paremmin mistä suunnitelmassa on kysymys. Koska tiedosto on normaali PDF, kuka tahansa voi katsoa sitä.
" - Kari Kellokoski, Jetta-Talo edustaja

Kellokoski käyttää: Vertex BD  Vertex DS

 


 

"Vertex DS:n kautta Jetta-Talon edustajilla on käytettävissä laaja projektipankki, jossa on kaikki tehdyt taloprojektit ja talomallistot. Edustajilla on omien asiakkaidensa suunnitelmat helposti löydettävissä." Tero Hietaniemi, toimitusjohtaja, Jetta-Talot

Jetta-Talot käyttää: Vertex BD  Vertex DS

 

"Olemme yllättyneet positiivisesti Vertex BD-ohjelmiston kattavista työkaluista ja tehokkuudesta"
 Pentti Rouvali, toimitusjohtaja, Piharati Oy

Piharati oy käyttää:  Vertex BD

 
 

Liike- ja toimitilarakentaminen

Rakennuttaja ja projektinjohto kiittävät aikataulu-, laatu- ja kustannusraameissa pysymisestä.
 

Vertex pitää tiedot oikeellisena ja ajantasaisina, vaikka eteen tulisi muutoksia. Yhteistyö rakennuttajan, rakennusliikkeen, alihankkijoiden ja suunnittelun kesken on saumatonta – ja kannattavaa.

Vertex BIM tarjoaa jopa automaattisella jakelulla tiedon ajantasaisena, oikeille ihmisille, oikeaan aikaan.

Luonnostele, massoittele, elementoi rankarunkorakenteita ja jopa ohjaa tuotannon koneita. Kaikki yhdellä ohjelmalla."Vertexin vahvuutena on myös hyvin toimiva tuotetuki, sieltä saa vastaukset nopeasti."
-toimialajohtaja Mauri Heinonen

Mediset Hoivarakentajat käyttää: Vertex BD

 

"Mallinnamme kaikki talot Vertexillä soveltaen suunnitelmia nimenomaan elementtirakentamiseen. Ensimmäiset luonnokset asiakkaalle syntyvät Vertexillä jopa alle tunnissa. Rakennepiirustusten lisäksi käytämme Vertexiä muun muassa rakennuslupakuvien piirtämiseen ja 3d-mallinnosten tekemiseen myynnin työkaluksi." - suunnittelija Jukka Joki-Erkkilä

Vieskan Elementti käyttää: Vertex BD  Vertex DS

 
 

Alkuun

 
 

Hirsitalorakentaminen

Monimuotoisten rakennusten suunnitteluun
 

Suunnittele huvimajasta hirsilinnaan, pyörö- tai höylähirrestä pilari-palkkirakenteisiin – kaikki samalla ohjelmalla.
Yhdistele vapaasti eri rakenteita: betonikellari, hirsikehikko, pystyrunkoyläkerta – ohjelma tukee työtäsi.
Nurkkarakenteet niin perinteisillä, kuin kaupunkiin sopivilla asiakaskohtaisilla ratkaisuilla.


Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat tarjousta

Sijoita rakennuksen yksityiskohtainen malli tontin valokuvaan. Teet lähtemättömän vaikutuksen asiakkaaseen.

 

Laita kalliit laiteinvestoinnit tuottamaan NC-linkeillä

Vertex tuottaa tarvittavat työstötiedot sinun valitsemallesi hirsilinjalle. Saata valmistukseen tarvittavat tiedot suoraan älykkäästä tuotemallista. 

Vertex laittaa investointisi tuottamaan tehokkaan suunnittelun ja saumattoman tuotantolinkin avulla.

 

 

"Siirryimme Vertexin myötä kaksiulotteisesta suunnittelusta kolmiulotteiseen. 3D-suunnittelulla päästään auttamaan kaupantekoa, sillä asiakkaan on paljon helpompi hahmottaa talo 3D-mallista. Suunnittelijat ovat olleet innostuneita ottamaan uuden ohjelmiston käyttöön. Sen avulla pääsee näkemään rakenteita toisella lailla kuin kaksitasoratkaisussa, ja rakennusta ja vaikeimpia kohtia on helppo hahmottaa." – Esko Perälä, Finnlamelli

Lue lisää Finnlamellista asiakaslehdestämme.

Finnlamelli käyttää: Vertex BD  Vertex DS

 
 
 

Puukerrostalot - kurkottele pilviin

 

Hyödynnä tietomallia. VERTEX BIM täydentyy projektin edetessä, mukana on kaikki tieto luonnostelusta valmistukseen. IFC 2x3 standardilla tieto kulkee eri osapuolten välillä saumattomasti.

Tiedot suunnittelusta tuotantoon asti. Käytä samassa rakennuksessa CLT-, pilari-palkki- sekä perinteisiä elementti- tai runkorakenteita. Vertex palvelee sinua tuotantotavasta riippumatta.

Precut | Pilari- ja palkkirakenteet | Elementtirakenteet | Tilaelementit

 

Vertex on puurakentamisen asiantuntija

Olemme toimineet lähes 40 vuotta puurakentajien hovihankkijana aina pientaloista suuriin kerrostaloihin. Meillä on yli 250 asiakasta maailmanlaajuisesti. Tunnemme puurakentamisen toimialan - tiedämme mitä asiakkaamme tekevät.

 

 

 

"Puurakentamisen ehdoton valtti on sen nopeus. Esimerkiksi kaksikerroksisen kahdeksan asunnon talon saa CLT-tilaelementeillä rakentamalla muuttovalmiiksi jopa neljässä viikossa. Käytämme CLT-tilaelementtikokonaisuuksien suunniteluun ja mallinnukseen Vertex BD:tä. Vertexiin luotiin meitä varten erillinen CLT-rakennekirjasto, joka tekee suunnittelusta havainnollista ja nopeaa." Janne Manninen, Stora Enso

Lue lisää Stora Ensosta asiakaslehdestämme.

Stora Enso käyttää: Vertex BD

 

"3D-suunnittelulla on välttämätön rooli modernissa puurakentamisessa. Yhteistyömme Vertexin kanssa on toiminut hyvin. Olemme kehittäneet rakenteita, jotka Vertex on lisännyt BD:n suunnitteluympäristöön. Ensimmäisen version kehittelyä jatketaan, mutta se on jo nyt pisimmälle kehitelty versio, jota Lappiassa on kokeiltu."
Martti Mylly, Ammattiopisto Lappia

Lue asiakastarina Ammattiopisto Lappiasta

 

 

Alkuun

 
 

Puurakenteet

Tehoa teolliseen rakentamiseen

Hyödynnä aikaisemmin tehty työ nykyaikaisella 3D-suunnittelujärjestelmällä.

Vähennä virheitä: Virtuaalisen 3D-mallin avulla näet jo suunnittelupöydällä mahdolliset yhteensopivuusvirheet. Suunnittelupöydällä havaitun virheen korjaaminen on murto-osa korjauksen hinnasta työmaalla.

Vertex BD:n kirjastoidut komponentit ja älykkäät rakenteet mahdollistavat tuotannon automatisaation. Voit säätää Vertexiä itse.

 

Saumaton liittymä tuotantoon ja asennukseen

Suunnitellessa saat tarvittavat tiedot tuotantoon perinteisinä piirustuksina, luetteloina ja CNC-koneiden ohjaustietoina. Kun teet muutoksia, tieto muutoksesta päivittyy dokumentteihin ja siirtyy tuotantoon.

Uutta ajattelua asennuksiin - Työmaalla tehtävät tulkinnat ja virheet ovat historiaa. Asentajat voivat tarkistaa yksityiskohdat 3D PDF -runkomallista.

 

 

Myynti- ja markkinointimateriaali vaivattomasti suunnittelutyön ohessa

Esittele kohde asiakkaalle valokuvamaisen havainnekuvan avulla. Vertexin valmiilla vakioasetuksilla saavutat ammattimaisen lopputuloksen ilman ulkopuolisten apua.

Voit jakaa talomallin ja sen dokumentaation kaikille osapuolille asiakkaasta lähtien havainnollisessa PDF- tai 3D PDF -muodossa.

   

 

"Vertexillä saadaan talo luonnoksista valmiiksi elementtikuviksi samalla ohjelmalla. Elementtikuvat tuotantoa varten saadaan suoraan arkkitehtimallista, ja elementtikuvista saadaan myös suoraan materiaaliluettelot tuotantoon." Tero Hietaniemi, Jetta-Talot

Jetta-Talot käyttää: Vertex BD  Vertex DS

 
 

Alkuun

   

 

Ota yhteyttä.

Tutustutaan toisiimme ja kartoitetaan mahdollisuudet tehostamiseen yhdessä.
 

Pyydä tarjous Vertex BD -ohjelmiston hankinnasta

 

30 päivän koekäyttö

Kokeile  Vertex BD -ohjelmistoa
30 päivää ilman sitoumuksia!

Tilaa ilmainen koekäyttö

VERTEX DS PDM-JÄRJESTELMÄ
 

SOVI ILMAINEN ESITTELY
 

TILAA MAKSUTON KARTOITUS

Jouni Kuivanen
Johtaja
Keskus: 03 3134 11
0400 832 642
jouni.kuivanen(at)vertex.fi

Santeri Pyhäniemi
Myyntipäällikkö
Keskus: 03 3134 11
040 5200 315
santeri.pyhaniemi(at)vertex.fi