Skip to Content

Novart Oy:n kohdemyynti tehostaa suunnittelua

Novart Oy:n kohdemyynti uusii suunnittelujärjestelmänsä. Uuden järjestelmän toimittaa marraskuussa 40 vuotta täyttävä tamperelainen ohjelmistotalo Vertex Systems Oy.
Novartin kohdemyynti palvelee ammattirakentajia ja -rakennuttajia monipuolisella kalustemallistolla. Palvelukokonaisuuteen sisältyy kohteen kalustesuunnitelmien laatiminen sekä mittaus-, kuljetus- ja asennuspalvelu. Novart on kalustetoimituksissa ammattimaisen rakentamisen markkinajohtaja Suomessa.

Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa.
A la Carte- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet.

Vertex Systems Oy auttaa teollisesti toimivia yrityksiä ja niiden suunnittelukumppaneita parantamaan tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan sekä kehittämään kilpailuetuaan toimialan parhaimmalle tasolle. Vertex tehostaa suunnittelua ja suunnitteluprosessia ja tuo sekä uuden että olemassa olevan tiedon oikeaan aikaan sinne missä sitä kulloinkin tarvitaan.