Skip to Content

Vertex

Koneenrakennuksen ohjelmistoratkaisut

Kone- ja laitevalmistus

Ajoneuvot

Ohutlevytuotteet

Tuotantolinjat

Teollinen muotoilu

Teräs- ja alumiinirakenteet

Vertex-suunnitteluosaamista

Tutustu Vertex-osaamista tarjoaviin suunnittelutoimistokumppaneihimme.

 
 

Kone- ja laitevalmistus

Oikea tieto, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa


Suunnittele helposti ja tehokkaasti suomenkielisellä ohjelmalla.

Kuluuko suunniteluaikasi dokumenttien etsimiseen? Keskity suunnitteluun. Dokumenttisi pysyvät hallinnassa koko organisaatiotasi ja sidosryhmiä varten.

Lisää jälkimarkkinan tuottavuutta: löydät dokumentit tuotteen koko elinkaaren ajan. 

 

 

 

"Vuosittain ohjelmistolisensseihin käytettävä rahamäärä tulee moninkertaisesti takaisin erilaisten toimintojen ansiosta. Ohjelmistot ovat helppokäyttöisiä ja visuaalisia. Näin ollen esimerkiksi työkalujen suunnittelussa läpimenoaika on pienentynyt." - Juha Siltala

Maailman johtava viehevalmistaja Rapala valmistaa vuosittain useita miljoonia uistimia. Laitesuunnittelussa Rapala hyödyntää Vertexin suunnitteluohjelmistoja.
Lue tarkemmin Rapalasta >>
 

Rapalalla on käytössään: Vertex G4  Vertex Flow

 

 

 

  

"Compitec käyttää suunnittelussaan Vertex G4 -suunnittelujärjestelmää, jonka avulla suunnitteluvirheet on saatu hallintaan aiempaa paremmin. " - toimitusjohtaja Teijo Puolakka

Mikkelissä Haukivuorella toimiva keskikokoinen tilaus- ja alihankintakonepaja Compitec Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa. 
Lue lisää Compitecista >>

Compitecilla on käytössään: Vertex G4  
 

"Vertexiä käytetään meillä tuotesuunnittelussa sekä sähkösuunnittelussa. Virheet tuotannossa ja toimituksessa ovat vähentyneet. Suunnitteluautomaatilla saadaan vakiotuotteiden aiheuttamaa suunnittelukuormitusta vähennettyä oleellisesti ja keskityttyä enemmän tuotekehitykseen projektisuunnittelun sijaan. Myös tarjouslaskenta nopeutuu ja tarjoukset saadaan asiakkaille ripeästi." - toimitusjohtaja Pekka Hosio

Champion Door on erikoistunut kangasnosto-oviin ja –seiniin. Tuotteita käytetään muun muassa  isoissa varastoissa, teollisuushalleissa ja lentokonehangaareissa. Lue lisää Champion Doorista asiakaslehdestämme.

ChampionDoorilla on käytössään: Vertex G4    Vertex Flow  Vertex ED

 

 

"Tarve oli saada suunnittelu- ja muu tuotedokumentaatio kaikkien saataville sekä Suomessa että Puolassa. Flown avulla se tapahtuu automaattisesti. Turha työ ja ylimääräinen nimikkeistö on saatu vähenemään oleellisesti. " - Jussi Salminen

Scanclimber on mastolavoja sekä rakennus- ja teollisuushissejä valmistava yritys, jonka asiakkaisiin kuuluu mm. rakennusliikkeitä ja vuokrakoneyrityksiä eri puolilla maailmaa. Lue lisää Scanclimberista asiakaslehdestämme.

ScanClimberillä on käytössään: Vertex G4  Vertex Flow  Vertex ED

 
 

Ajoneuvojen valmistus

Tehokkaampaa suunnittelua koko tuoteprosessiin

 

Suunnittele helposti suomenkielisellä Vertex-ohjelmistolla.

Hukassa olevat paperit ovat historiaa. Vertex pitää dokumentit järjestyksessä - löydät ne helposti.

Onko varaosakirjojen koostaminen työlästä?
Vertexillä saat jälkimarkkinointimateriaalit suunnittelun ohessa automaattisesti.

 

"Saamme Vertex Flow:n avulla tuotetiedot koko organisaation ja sidosryhmien käyttöön. Hyödynnämme suunnittelussa syntyvää tuotetietoa tehokkaasti tuotannossa, ostotoiminnoissa, myynnissä ja varaosaliiketoiminnoissa."
-Jouko Paalanen, tehtaanjohtaja, Lännen Tractors

Lännen Tractorsin valmistamat kaivurikuormaajat myyvät monikäyttöisyydellään, säädettävyydellään ja ketteryydellään. Runsaat ominaisuudet haastavat suunnittelun, myynnin ja valmistuksen tietojärjestelmät, mutta tuotetiedon kokonaisuus pysyy hallinnassa Vertex Flow'n avulla. 
Lue lisää Lännen Tractorsista asiakaslehdestämme

Lännen Tractors käyttää:  Vertex G4 Vertex Flow Vertex ED Vertex HD

 
 
 

"3D-rakenteen hallinta on sujuvaa Vertexin avulla."
- Timo Vähäheikkilä, Carrus Delta Oy

Carrus Delta on pohjoismaiden johtava linjaliikenne-, pikavuoro- ja turistibussien korivalmistaja, lisäksi yrityksessä valmistetaan erikoissovelluksia kuten ambulanssikäyttöön varusteltuja busseja. Vertexin ohjelmistoratkaisut mahdollistavat tehokkaan suunnitteluprosessin varioituville tuotteille aina tarjoussuunnittelusta varsinaiseen asiakaskonstruktion suunnitteluun. Lue lisää Carrus Deltasta asiakaslehdestämme.

Carrus Delta käyttää:  Vertex G4 Vertex Flow Vertex ED

 

Alkuun

 
 

Ohutlevytuotteet

Tehoa ohutlevytuotteiden suunnitteluun
 

Anna Vertexin tehdä rutiinityöt. Saat tarkat piirustukset automaattisesti tuotantokelpoisina aina levytyökeskukselle asti.

Vähennä klikkauksia ja rutiinityötä. Tulosta kerralla kaikki tuotteeseen liittyvät dokumentit koko organisaatiota ja sidosryhmiä varten.

Ohutlevyteollisuuden ohjelmistoratkaisut

 

 

 

"Vertex G4:n helpot ja nopeat muokkausmahdollisuudet ohutlevysuunnittelussa mahdollistavat asiakkaan toiveiden toteuttamisen. Vertexin ansiosta mallikappaleiden ja prototuotteiden valmistus on käytännössä loppunut ja perusominaisuuksien ansiosta tiedonsiirto ja dokumentointi on nopeaa ja tehostaa näin ollen koko tuotantoketjua." - pääsuunnittelija Tero Lumpiola

Air Group Oy on ilmastointi- ja ohutlevyalan yritys, joka tekee työtä paremman ilmastoinnin ja äänenvaimennuksen eteen. Asiakkaita yrityksellä on suomalaisten ilmastointilaitetoimittajien lisäksi ympäri maailman, joille tuotteet toimitetaan sekä vakio- että erikoisratkaisuina.

Air Group käyttää:  Vertex G4

 
 
 

Tuotantolinjojen valmistus

Hidastavatko isot mallit suunnitteluasi? Erilaisilla kevennystekniikoilla suunnittelet isotkin mallit nopeasti. Ison mallin dokumentit pysyvät hallinnassa ja ovat löydettävissä vaivattomasti.

2D- vai 3D-suunnittelua? Tee kuten haluat - molemmat tavat ovat käytettävissäsi, joustavasti.

Vertex ohjelmistoratkaisut tuotantolinjojen valmistukseen

 

 

"Mekaniikkasuunnittelu on iso osa Heinolan Sahakoneiden laitosprojektien toteutusta. G4:llä ja Flow:lla hallitaan meillä mallien, piirustuksien ja osaluetteloiden lisäksi materiaalinimikkeistö ja ERP:iin lähtevä tuotetieto ja tuoterakenteet eli valmistusrakenteet. Alihankintasuunnittelutoimistot pääsevät kätevästi myös verkon yli käyttämään samaa PDM:ää reaaliaikaisesti, tiedetään koko ajan mitä hekin tekevät. PDM:stä otetaan monenlaisia listauksia palvellen eri tarkoituksia niin hankinnassa kuin valmistuksessa. 3D-malleja hyödynnetään myös paljon markkinointimateriaalina."
- Antti Hannula, suunnittelupäällikkö

Heinolan Sahakoneet Oy:llä on vuosikymmenten tuoma ammattitaito sahalaitosten prosessien ratkaisuista. Heinola toimittaa asiakaslähtöisiä, luotettavia ja kustannuksiltaan tehokkaita ratkaisuja sahoille.

Heinolan Sahakoneilla on käytössään: Vertex G4 Vertex ED  Vertex Flow

 

 

 

 
 

Videon dronekuvaus Amomaticin pihassa Juha Ruokonen ja dronekuvaus asfalttiasemasta Kirkkoniemessä Norjassa Svenn-Yngvar Pedersen.

 

"Amomatic on käyttänyt Vertexin ohjelmistoja aina 1990-luvun alusta saakka.Isoja malleja käsitellään niin markkinoinnissa, myynnissä kuin tuotannossakin. Vertexin suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistot
mahdollistavat räätälöityjen ratkaisujen suunnittelun Amomaticin omien moduulien mukaisesti.
"
- Jukka Sillanpää, suunnittelupäällikkö

Amomatic Oy on Pohjoismaiden johtava asfalttiasemavalmistaja, jonka kilpailuvaltti ovat erilaiset räätälöidyt ratkaisut. Vertex-ohjelmistojen ansiosta tarvittava tieto liikkuu sujuvasti aina myynnistä suunnitteluun ja tuotantoon. Lue myös Amomaticin asiakastarina >>

Amomaticilla on käytössään: Vertex G4  Vertex Flow

 

 

Alkuun

 
 

Teollinen muotoilu

Muotoile vaikeatkin geometriat ja siirrä ne tuotantoon asti. Kaikki samalla ohjelmalla.

 

 

"Voisi sanoa, että Aarikassa alkoi Vertexin myötä uusi aikakausi. Suunnittelumme hyppäsi käsin piirtämisestä suoraan 3D-mallinnukseen, joten muutos oli melkoinen. Suunnittelun työmäärä ja virheiden mahdollisuus ovat vähentyneet. Suunnitteluohjelman ansiosta protokappaleiden tarve on vähentynyt, kun kaikkia versioita ei tarvitse tehdä valmiiksi tuotteiksi asti protopajassamme. Kaikki 3D-mallit voidaan lisäksi säästää, ja niihin voidaan myöhemmin helposti palata. Tuhansia protomalleja sitä vastoin ei pystyttäisi mitenkään säilömään." - tuotantopäällikkö Jukka Ylitalo

Liki 60 vuotta koruja ja piensisustustuotteita valmistanut Aarikka on mielenkiintoinen yhdistelmä perinteistä perheyritystä, kansainvälistä brändiä, tarkasti varjeltua osaamista ja laajaa, mutta hallittua alihankintatoimintaa. Lue lisää Aarikasta asiakaslehdestämme.

Aarikalla on käytössään: Vertex G4

 

 
 
 

Teräs- ja alumiinirakenteet

Nopeuta työskentelyäsi vähentämällä rutiineja automatisoidulla suunnittelulla.

Saat helposti Eurokoodi 3:n mukaiset mitoitukset ja niihin liittyvät dokumentit.

 

Vertex ohjelmistoratkaisut teräs- ja alumiinirakenteiden valmistajille

 

"Suunnitteluautomaatti nopeuttaa työskentelyä valtavasti, sillä paperinpyörittämistä ja tallentamista tarvitsee tehdä vähemmän. Työhön, mihin ennen automaatin käyttöönottoa meni kolme päivää, menee nyt 15 minuuttia." - tekninen johtaja Tuomo Asumus

Lahtelainen Lasimies Oy jalostaa lasia ja valmistaa parveke- ja terassilasituksia sekä parvekekaiteita. Lasimies-konserni on yksi lasitusalan markkinajohtajista Suomessa. Lue lisää Lasimies Oy:sta asiakaslehdestämme.

Lasimies Oy käyttää: Vertex G4 

 
 

Alkuun

 

 

Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä myyntiimme. Kartoitetaan yhdessä liiketoimintasi tarpeisiin parhaiten soveltuva ratkaisu.

Pyydä tarjous Vertex G4 -ohjelmiston hankinnasta

 

30 päivän koekäyttö

Kokeile  Vertex G4 mekaniikkasuunnitteluohjelmistoa
30 päivää ilman sitoumuksia!

Tilaa ilmainen koekäyttö


Timo Peura

myyntijohtaja
0408600940
timo.peura(at)vertex.fi

Jarmo Saarinen

Jarmo Saarinen
Myyntipäällikkö
040 164 5003

jarmo.saarinen(at)vertex.fi

Jarmo Saarinen

Juuso Lilja
Myyntipäällikkö
040 848 3615

juuso.lilja(at)vertex.fi