Skip to Content

Vertex HD

Hydraulikaavioiden suunnitteluohjelmisto

   

 

Suunnittele älykkäitä hydraulikaavioita

Vertex HD:n symbolit sisältävät tarvittavat liitäntäpisteet, liitäntöjen tunnukset, laitetunnukset sekä lisätietoa laitteista. Putket ja letkut kytkeytyvät laitesymbolien liitäntäpisteisiin. Voit antaa putkille ja letkuille yksilölliset tunnukset sekä ominaisuuksia kuvaavia tietoja.

Kaikille kaavion elementeille voidaan määritellä tarkka komponenttitieto, jonka perusteella tuotetaan osaluettelot. Vertex HD tekee monisivuisten kaavioiden lehdeltä toiselle meneviin putkilinjoihin automaattisesti viittaukset sivulta toiselle.

Vertex HD katkaisee toisensa leikkaavat putkilinjat automaattisesti. Ohjelma tuottaa automaattisesti kaavioista muita dokumentteja kuva-, tietokanta- tai tekstimuotoon.

 

Tutustu Vertex HD 2020 version uusimpiin ominaisuksiin

 

Hallitse suunnittelutietoa


Siirrä tietokannan tiedot toisiin tietokantoihin, taulukko-ohjelmiin tai tallennusmuotoihin. Hallitse dokumentteja arkistotoimintojen avulla projekti-, piirustus-, lehti- ja revisiotasolla. Löydät dokumentit arkistosta suoraan dokumentin tunnuksella tai hakuehtojen avulla.

Tee laajojakin suunnitelmia jakamalla kaaviokokonaisuus useille sivuille.

Kuvat voidaan siirtää myös ulkopuoliseen dokumenttien tai tuotetiedonhallintaan tarkoitettuun DM/PDM-järjestelmään eri katseluformaatteihin tai niitä voi katsella ilmaisella Vertex Viewer katseluohjelmalla.

Laajassa dokumentoinnissa sähkö- ja hydrauliikkadokumentit yhdistetään yhdeksi paketiksi, jossa viittaukset ja linkit toimivat myös järjestelmien välillä.

 

 

Hydrauliikkakomponenttien kirjastotiedot

Täydennä symbolikirjastoa itse laatimillasi symboleilla. Muokkaa ja käsittele symboleja tehokkaasti. Hae komponenttien tiedot nimiketietokannasta tai siirrä muista järjestelmistä.

 

 

Yhteydet muihin järjestelmiin

Käytä ulkoista tietokantaa ODBC-yhteyden kautta kuten Vertex-tietokantaa. Vaihtoehtoisesti voit siirtää komponentti- ja suunnittelutiedot muiden ohjelmien ja Vertexin välillä tietokantasiirron avulla.

Siirrä kaavioista tuotetut listaukset suoraan esim. Excel-taulukoihin. Voit siirtää kaavioiden grafiikan myös muissa kuvaformaateissa, kuten DWG ja DXF.

Vertex HD tuottaa projektista erilaisia sisällysluettelolla varustettuja PDF-kirjoja. Nämä sisältävät valitut piirustukset lehtineen ja Vertexin viittaukset toimivat linkkeinä sivujen välillä. PDF-tiedostoon voidaan sisällyttää myös muilla ohjelmilla tuotettuja PostScript-tulosteita.

 

 

Alkuun

   

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Sami Hiirola
Myyntipäällikkö
Keskus: 03 3134 11
Suora:   040 673 4810
sami.hiirola(at)vertex.fi

Pyydä Vertex HD -ohjelmiston esittely
This field is mandatory.