C++ -ohjelmistokehittäjä

Tampere
 

Oletko C++ -ohjelmoinnin kokenut ammattilainen ja haluat soveltaa osaamistasi CAD-ohjelmiston kehityksessä?

Olet matemaattisesti lahjakas ja parhaimmillasi laajojen järjestelmien uudistamisessa ja kehittämisessä. Olet kiinnostunut 3D-grafiikasta / CAD-suunnittelusta. Haluat jakaa osaamistasi muille, olet oma-aloitteinen ja pystyt viemään aloittamasi asiat päätökseen.

Hae meille ja kehityt CAD-sovelluksen ohjelmistokehityksen huippuammattilaiseksi.  Pääset mukaan kansainvälisen Vertex suunnitteluohjelmiston C++ -ohjelmistokehitykseen Agile-menetelmillä. Työkalujasi ovat: Visual Studio 2017/2019 ja Git –versionhallinta, C++ 14, GDI, OpenGL, DirectX.
Työtehtäväsi tarkentuvat kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti desktop-sovelluksen käyttöliittymän, grafiikan tai pilvipalveluliitynnän kehitykseen Windows-ympäristössä.

Tutustu henkilöstöetuihin tarkemmin sekä lue yrityksestämme >>

Tamperelainen Vertex Systems on yli 40 vuotta luonut innovatiivisia ratkaisuja suunnittelijoiden ja tiedonhallinnan avuksi. Vertexin ohjelmistoilla suunnitellaan ympäristöystävällisempiä ja älykkäämpiä koneita ja laitteita. Vertexin vahvuus on rakentunut oman tuotekehityksen huippuosaajien kykyyn yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Varmista paikkasi kansainvälisen CAD-tuotteen kehityksen eturivissä. Hae paikkaa pian. Olemme valmiita tekemään kanssasi  työsopimuksen nopeastikin.

Lähetä hakemuksesi 15.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@vertex.fi otsikolla "C++ -ohjelmistokehittäjä".

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Timo Tulisalmi +358 40 756 9610.
Soittoajat 29.1. klo 8-9, 5.2. klo 15-16 ja 12.2. klo 8-9.