Back

Kesän odotusta ja kalastuskilpailu 2019

Huhtikuun erittäin lämpöiset ja aurinkoiset päivät aktivoivat ajatukseni jo kesään. Tosin tätä kirjoittaessani räntää tulee taivaan täydeltä. Se ei tosin latista innostustani. Pidän kesälomani nykytrendin mukaisesti hieman loppukesää painottaen, alkaen heinäkuun puolivälin aikoihin ja loppuen elokuun alkupuolelle. Lomasuunnitelmia ei pahemmin vielä ole. Tätä pidän erittäin hyvänä asiana.

Työrintamalla minulla on kovat odotukset kesälle 2019. Olen huomannut, että alkukesä on erittäin hyvää aikaa asiakaskohtaamisiin. Monissa yrityksissä kesä hieman rauhoittaa tilannetta ja ihmiset ovat hyvillä fiiliksillä lisääntyvän lämmön, valon ja tulevan loman vuoksi. Siinä on hyvä paikka rauhoittua kahvikupin ääreen vaihtamaan kuulumiset ja miettimään, miten asioita voisi tehdä fiksummin ja tehokkaammin.

Vertex Systems Oy järjestää kesäkauden 2019 aikana kalastuskilpailun. Olemme yhteistyössä Rapalan kanssa tehneet ja suunnitelleet Vertex- vieheen.

Kutsu minut siis leppoisaan tapaamishetkeen juttelemaan kalastuksesta. Tuon tapaamiseen Vertex-vieheen, jolla pääset osallistumaan kisaan. Jutteluhetken lomassa voisin myös kertoa Vertexistä ja Vertexin tarjoamista mahdollisuuksista suunnittelun ja tuotetiedon hallinnan kehittämiseksi.

Hyvää kesän odotusta ja kireitä siimoja!
Jarmo

Yhteystietoni: puh. 040-164 5003 /jarmo.saarinen@vertex.fi

 

Comments
Trackback URL:

No comments yet. Be the first.