Back

Miksi Vertex on hyvä työpaikka?

Olen ollut Vertexillä töissä pian 5 vuotta, tarkalleen ottaen vuosipäivä on 1.10.2018. Myyjän työ oli sitä, mitä halusin kokeilla ja tehdä. Kiitos Vertexin ja yllättävän realististen ennakkokäsityksieni, olen ollut erittäin tyytyväinen ratkaisuuni. Hyppy tuntemattomaan on aina jännittävää ja tietenkin myös riski. Varsinkin vaihtaessa hyvästä työpaikasta toiseen. Halusin kuitenkin kokea myynnin mahdollisuudet ja haasteet. Välillä on tullut hienoja onnistumisia, mutta joskus myös karvaita pettymyksiä, kun myyntiprosessi ei ole mennyt toivotulla tavalla maaliin. Miettiessäni tätä noin viisivuotista matkaa, päällimmäisenä mieleeni tulee onnistuminen.

Myyjän työssä parasta on ihmisten kohtaaminen. On kiehtovaa kuulla asiakkaan tarina, miten nykytilanteeseen on päästy. On myös erittäin kiinnostavaa lähteä miettimään, miten toimintaa voisi kehittää entistä paremmaksi ja miten minä voisin Vertexin edustajana tuoda asiakkaalle lisäarvoa.
Vertex luo hyvät puitteet, että työntekijä voi tehdä huipputulosta ja nauttia työstään. Kivijalkana tähän ovat laadukkaat ohjelmistot, joihin on helppo uskoa ja luottaa. Työntekijälle, ainakin itselleni, on tärkeää, että yrityksellä on arvot, jotka allekirjoitan. Rehellisyys, innostuneisuus ja rohkeus ovat toiminnan perustoja.

Vertexillä yhdistyy kokemus ja nuoruudeninto hyväksi kokonaisuudeksi. Uuden työntekijän on helppo tulla meille töihin. Porukka ottaa uuden tekijän hienosti vastaan, jakaa osaamistaan ja perehdytys hoidetaan ammattimaisesti. Vertexin työurat ovat pitkiä. Tämä kertoo työssä viihtymisestä sekä vakaasta työnantajasta. Vertex myös kouluttaa työntekijöitään paljon ja uusia tekniikoita otetaan käyttöön. Tämä lisää työmotivaatiota ja näkyy asiakkaillemme entistä parempina ohjelmistoratkaisuina.
Nykypäivänä työpaikan pehmeitä arvoja ja harrastusmahdollisuuksia arvostetaan entistä enemmän. Nämä Vertex on hoitanut hienosti. Vertexillä on aktiivinen TYKY- ryhmä, joka järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia. Vertex tukee paljon myös liikuntaa; mm. kuntosali, soutuspinning ja functional ball. Tänä vuonna Vertexillä oli joukkue myös Jukolan viestissä.  Firman mökit Näsijärvellä sekä Ylläksellä ovat kovassa käytössä.

Hyvä yritys pitää huolta myös työntekijöidensä terveydestä. Vertexillä on toimiva työterveys. Koska työ on paljon tietokoneella oloa, selkä- ja niskavaivat ovat terveysriski, joka tarvitsee huomioida. Siksi Vertex tukee hieronnassa käyntiä (Tampreen urheiluhierojakoulu), on hankittu seisomapöydät työpisteille sekä pidetty ”Niska- ja selkäryhmiä”, jossa työntekijöitä on opastettu ergonomiseen työskentelyasentoon sekä pitämään huolta selän ja niskan alueen hyvinvoinnista.

Näistä syistä olen ylpeä vertexläinen ja minulla on hyvä työpaikka! Katso avoimet työpaikat TÄSTÄ tai tee Avoin hakemus.
Tervetuloa työkaverikseni smiley!

-Jarmo-
Myyntipäällikkö

 

Comments
Trackback URL:

No comments yet. Be the first.