Kesätyöntekijät

Tutustu tällä sivulla vuoden 2019 kesätyöntekijöidemme
kokemuksiin Vertexistä työpaikkana.

 

Humanisti sujahti tekniseen joukkoon

Veera suorittaa maisteritutkintoa suomen kielessä, joten kesätyö ohjelmistoalan yrityksessä ei ollut kaikkein perinteisin valinta. Kokemus on ollut kuitenkin pelkästään positiivinen.

Vertexillä tehdään muutakin kuin koodataan! Sen tietää Veera, joka tuli kesätyöntekijäksi sisällöntuotannon tehtäviin. – Aluksi jännitin, miten sopeudun tänne. Sujahdin kuitenkin hyvin joukkoon ja on tullut olo, että olen osa tätä porukkaa, suomen kieltä opiskeleva Veera kertoo.

Veera löysi työpaikan Aarresaari-palvelusta ja etenkin sisällöntuotannon tehtävät houkuttelivat hakemaan. – Kesän aikana tein kurssivideopaketin, kirjoitin blogia ja vähän yllättäen pääsin mukaan myös viestinnän kehitysprojektiin! Veera kertoo. Tukena olivat kannustavat työkaverit.

Katso videolta, mitä Veera pääsi työssään tekemään!

 

 

 

Joona sai vapaat kädet – ja liidien määrä tuplaantui

Tuotantotaloutta opiskeleva Joona tuli Vertexiin avoimin mielin, sillä työ kansainvälisen markkinoinnin parissa oli uusi aluevaltaus. Itsensä kehittäminen on tuntunut palkitsevalta.

Joona päätyi Vertexille monen onnekkaan sattuman kautta. – Olin nähnyt paljon mainoksia, mutta päädyin hakemaan vasta, kun kaverini vinkkasi tästä avoimesta paikasta, Joona kertoo.

Kesän aikana Joona on sukeltanut kansainvälisen markkinoinnin pyörteisiin. Tavoitteena on ollut webbisivuja seuraamalla ja kehittämällä saada lisää liidejä. Työ on sujunut yli odotusten, sillä kesän aikana liidimäärät on tuplattu! – Olen saanut vapaat kädet. Se on ollut palkitsevaa.

Katso videolta, mikä oli Joonan työssä haastavinta!

 

 

 

"Tämähän voisi olla se oma juttu!"

Matias opiskelee ohjelmistotekniikkaa viimeistä vuotta ja tekee diplomityötään. Tulevaisuuden suunnitelmat selkenivät Vertexillä vietetyn kesän aikana ja syksyllä solmittiin jatkosopimus.

Matias tuli Vertexin peruskehitystiimiin "jokapaikan höyläksi". – Vertexin sivuja tutkiessa jokin kolahti ja ajattelin, että tämähän voisi olla se oma juttu. Olen tehnyt monenlaista aina perusmekaniikasta talonrakennuksen ohjelmistoihin, Matias kertoo.

Yhteistyössä toisen kesätyöntekijän kanssa Matias toteutti rakennussuunnittelun sovellukseen lukuisia parannuksia, joista myynnin ja tuotetuen väki antoi loistavaa palautetta. – Muutenkin täällä saa aina apua ja on helppo koputtaa kenen tahansa ovelle – vaikka tuotepäällikön!

Katso videolta, mitä mieltä Matias on Vertexin ilmapiiristä!

 

 

 

Vertexillä ei tarvitse stressata

Matematiikkaan ja ohjelmointiin erikoistunut Aapo sai Vertexillä tehtäväkseen BD-projektin, jonka parissa kului koko kesä. Työ on ollut itsenäistä, mutta kollegat auttavat mielellään.

Vaikka Aapo ei tuntenut Vertexiä ennalta, hän päätti tiedustella kesätöitä sähköpostitse. – Se kannatti! Pääsin ohjelmistokehittäjäksi ja olen tykittänyt isoa BD-projektia koko kesän.

Aapo on päässyt toteuttamaan projektin alusta loppuun itsenäisesti – vanhempien kollegojen avustuksella tietenkin. Työn tuloksena toteutettiin sahaintegraatio, jonka avulla erilaiset kappaleet voidaan siirtää BD-ohjelmasta sahattavaksi. – On tullut paljon onnistumisen tunteita.

Työn lisäksi Aapo nauttii Vertexin ilmapiiristä. – Täällä ei tarvitse stressata mistään!

Katso videolta, mitä Aapo pääsi työssään tekemään!